مقایسه املاک

مقایسه
شما فقط می توانید 4 ملک را مقایسه کنید. هر ملک جدیدی که اضافه شود جایگزین اولین ملک در لیست مقایسه خواهد شد.

ویزای طلایی اسپانیا

ویزای طلایی اسپانیا

چهار گزینه متفاوت برای سرمایه گذاران خارجی که مایل به شرکت در برنامه ویزای طلایی اسپانیا هستند به شرح زیر است:

خرید املاک و مستغلات به ارزش 500.000 یورو،
سرمایه گذاری 1،000،000 یورو در شرکت های اسپانیایی،
ایجاد حساب سپرده به ارزش 1،000،000 یورو در یکی از بانک های اسپانیا،
سرمایه گذاری 2 میلیون یورو در اوراق قرضه اسپانیا.
* نگه داشتن سرمایه گذاری در دست حداقل 5 سال یکی از شرایط لازم است.

افرادی که دارای سابقه کیفری خردمندانه هستند می توانند به راحتی به اسپانیا وارد شوند اگر آنها یک ویزای شنگن معتبر دارند و درآمد کافی برای پوشش نیازهای خود بنابراین، اسپانیا نیاز به ویزای اقامت ندارد.

دوره برنامه برای ویزای طلایی اسپانیا به طور متوسط ​​بین 3 تا 6 ماه است. اگرچه اجازه اقامت را می توان برای مدت 1 سال پس از اخذ ویزای اسپانیا در مرحله اول بدست آورد، می توان آن را برای مدت 2 سال در پایان دوره تمدید کرد و اگر شما سرمایه گذاری خود را نگه دارید، آن 2 سال دیگر تمدید می شود.

شما می توانید بیش از یک املاک و مستغلات را برای دریافت حداقل مبلغ سرمایه گذاری خریداری کنید.

کسانی که مایل به استفاده از تابعیت اسپانیا و کسانی هستند که مایل به اخذ اجازه اقامت دائم میباشند، ممکن است مرز اسپانیا را برای حداکثر 10 ماه به مدت 5 سال ترک کنند.

 

قیمت نیوکاسون گلف ویزا اسپانیا: 200.000 یورو

 

هزینه وام گیرنده: 5000 یورو
شروع معاملات در زمان امضای قرارداد پرداخت می شود

قیمت گذاری و خدمات تجاری شرکت: 195.000 €
برای ایجاد شرکت و روش های جلسه، مشتری این نام را به عنوان نام خود در اسپانیا سپرده می شود.

 

ویزای طلایی اسپانیا

WhatsApp ارتباط در واتس اپ