خرید ملک در ترکیه

نوا گروپ هلدینگ

905495504081+    پشتیبانی 24 ساعته در تلگرام

ویزای طلایی اسپانیا

چهار گزینه متفاوت برای سرمایه گذاران خارجی که مایل به شرکت در برنامه ویزای طلایی اسپانیا هستند به شرح زیر است:

خرید املاک و مستغلات به ارزش 500.000 یورو،
سرمایه گذاری 1،000،000 یورو در شرکت های اسپانیایی،
ایجاد حساب سپرده به ارزش 1،000،000 یورو در یکی از بانک های اسپانیا،
سرمایه گذاری 2 میلیون یورو در اوراق قرضه اسپانیا.
* نگه داشتن سرمایه گذاری در دست حداقل 5 سال یکی از شرایط لازم است.

افرادی که دارای سابقه کیفری خردمندانه هستند می توانند به راحتی به اسپانیا وارد شوند اگر آنها یک ویزای شنگن معتبر دارند و درآمد کافی برای پوشش نیازهای خود بنابراین، اسپانیا نیاز به ویزای اقامت ندارد.

دوره برنامه برای ویزای طلایی اسپانیا به طور متوسط ​​بین 3 تا 6 ماه است. اگرچه اجازه اقامت را می توان برای مدت 1 سال پس از اخذ ویزای اسپانیا در مرحله اول بدست آورد، می توان آن را برای مدت 2 سال در پایان دوره تمدید کرد و اگر شما سرمایه گذاری خود را نگه دارید، آن 2 سال دیگر تمدید می شود.

شما می توانید بیش از یک املاک و مستغلات را برای دریافت حداقل مبلغ سرمایه گذاری خریداری کنید.

کسانی که مایل به استفاده از تابعیت اسپانیا و کسانی هستند که مایل به اخذ اجازه اقامت دائم میباشند، ممکن است مرز اسپانیا را برای حداکثر 10 ماه به مدت 5 سال ترک کنند.

 

قیمت نیوکاسون گلف ویزا اسپانیا: 200.000 یورو

 

هزینه وام گیرنده: 5000 یورو
شروع معاملات در زمان امضای قرارداد پرداخت می شود

قیمت گذاری و خدمات تجاری شرکت: 195.000 €
برای ایجاد شرکت و روش های جلسه، مشتری این نام را به عنوان نام خود در اسپانیا سپرده می شود.

 

ویزای طلایی اسپانیا

پشتیانی تلگرام