مقایسه املاک

مقایسه
شما فقط می توانید 4 ملک را مقایسه کنید. هر ملک جدیدی که اضافه شود جایگزین اولین ملک در لیست مقایسه خواهد شد.

ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی پرتغال

برنامه ویزای طلایی پرتغال چیست؟

برنامه ویزای طلایی پرتقال یک برنامه سرمایه گذاری است که به آنها اجازه اقامت دائم به کشورهای غیر اتحادیه اروپا را می دهد با این کار سرمایه گذاری های خاص خود را در پرتغال انجام می دهند.

شرایط استفاده از برنامه ویزای طلای پرتقال چیست؟

شرایط درخواست اساسی برای برنامه ویزای طلایی پرتقال، ثابت است که سرمایه گذاری واجد شرایط انجام شده است. برای درخواست درخواست ویزای طلایی، هر یک از سرمایه گذاری های زیر باید انجام شود:

انتقال سرمایه حداقل 1.000.000 یورو
خرید املاک و مستغلات در مناطق بازسازی شهری ارزش حداقل 350.000 یورو یا خرید املاک و مستغلات به ارزش حداقل 500.000 € از هر نوع،
250.000 € باید به نهادها یا موسسات هنری مرتبط با میراث فرهنگی طبیعی اهدا شود.
علاوه بر شرایط سرمایه گذاری ذکر شده در بالا، متقاضی باید تمام اسناد مورد نیاز برای درخواست را ارسال کند.

مدت زمان درخواست برنامه ویزای طلای پرتقال چه مدت است؟

روند درخواست برنامه ویزای طلایی حدود 3 تا 8 ماه است.

مزایای برنامه ویزای طلایی پرتغالی چیست؟

مزایای اصلی برنامه ویزای پرتغالی عبارتند از:

این مدت فقط در مجموع 35 روز طول می کشد در طول دوره پنج ساله.
دارندگان ویزای طلا حق ورود بدون ویزا به تمام کشورهای شنگن به جز پرتغال دارند.
سرمایه گذاران طیف وسیعی از گزینه های سرمایه گذاری ارائه می دهند.
دارایی های طلای طلایی حق درخواست شهروندی پرتغالی در پایان شش سال اقامت با اجازه اقامت پرتقال را دارند.
هزینه ویزای معافیت ویزای پرتغال

ما 3 بسته داریم:

بسته 1 قیمت: 350،000 یورو
بسته 2 قیمت:  420،000 یورو
بسته 3 قیمت:  585،000 یورو

ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی پرتغال

WhatsApp ارتباط در واتس اپ